info@alternatievediergeneeskunde.nl
Intro

Welkom op de website van Krachtig Kruid!

Onze webshop geeft u toegang tot producten voor uw huisdier, samengesteld door holistische werkende dierenartsen.

Krachtig Kruid biedt:

Mixen op basis van bloesemtherapie, oliën, paddenstoelen, Chinese- en Westerse kruiden.

Waar mogelijk maken wij gebruik van biologisch, met zorg geteelde kruiden als basis voor onze mixen. De (biologische) alcohol maakt de mixen langer houdbaar. 

Blog

Regelmatig plaatsen we extra informatie over de producten of andere interessante artikelen.

Feedback

Heeft u een review over een van onze producten? Regelmatig selecteren wij uit deze reviews een winnaar van een gratis product. Meedoen? Stuur dan een mail naar: webshop@krachtigkruid.nl, ovv uw naam, gegevens van uw dier (naam, leeftijd, ras) en het product dat u gebruikt heeft. Alvast bedankt!

Advies

Advies van Krachtig Kruid

Uw dier is onze prioriteit, dus denken wij graag mee!

 Krachtig Kruid is een initiatiefvan Holistisch dierenarts Caspar Broekman, ooit voortgekomen uit een zoektocht naar hoogwaardige producten op basis van kruiden. Wij leveren dus naast producten van topkwaliteit ook graag onze kennis en informatie.Wilt u advies of informatie over uw dier? Wij helpen graag! Mail ons op advies@krachtigkruid.nl

Waarom onze producten?

  • Holistisch dierenarts Caspar Broekman heeft jarenlange ervaring in zijn eigen praktijk met de vele patiënten die hij en zijn collega’s behandelen.


  • Alle producten zijn op natuurlijke basis.


  • Fytotherapie is – waar mogelijk- gericht op het weghalen van de oorzaak, niet het onderdrukken van de symptomen.

Disclaimer

Alle teksten, adviezen en informatie die u op de website van Krachtig Kruid leest zijn met zorg samengesteld. De gegeven informatie dient als advies voor de gebruikers van onze producten en vervangt derhalve nooit het advies van uw dierenarts of therapeut.

Wij adviseren bij twijfel over de gezondheid van uw dier altijd een dierenarts te raadplegen.

Krachtig Kruid kan dan ook op niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die op welke wijze dan ook voortvloeit uit de op deze website gegeven informatie.